Membership

Alle fabrikanten en importeurs kunnen hun zonnepanelen wereldwijd weergeven in de App, zodat bij alle gebruikers - bij het berekenen van de meest optimale opstelling - ook een advies met hun panelen wordt berekend.

 


In de lijst van zonnepanelen (tab ‘Instellingen’) worden van meerdere fabrikanten en bedrijven zonnepanelen getoond. De reden hiervoor is dat de gebruiker in tab ‘Advies’ met meerdere panelen kan laten berekenen welke type en formaat zonnepaneel voor zijn dak de meest optimale opstelling geeft. Voor de lijst van zonnepanelen heeft dus een bedrijf, fabrikant of importeur geen alleenrecht en daarom geeft de App dus een onafhankelijk advies en kan App worden gebruikt als een vergelijkingstool van zonnepanelen.

Als promotie campagne voor de App worden van 1 juli tot 15 juli 2014 500 modellen weergegeven en daarna zal van elke fabrikant alleen nog 3 modellen gratis worden weergegeven. Om meer of andere modellen weer te geven dient een Membership worden afgesloten.
                                                                                                                                              

   


De datasheets van de fabrikant zal in de App worden weergegeven als de gebruiker op de Handshake tapt in de tabel met de filter van fabrikanten (tab ‘Instellingen’).  


Prijzen voor het membership om zonnepanelen wereldwijd weer te geven in de App:

(Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW).

  • Als het bedrijf per maand zijn membership wil betalen, zullen ze elke maand een factuur ontvangen. De prijs is voor 2014 vastgesteld op € 32,50 per zonnepaneel per maand.
  • Als een bedrijf voor een langere periode wil betalen, dan wordt er een maandelijkse korting gegeven die per periode verschillend is. Zij zullen dan een factuur voorafgaand aan de periode ontvangen en de betaling dient dan in één keer vooruit worden betaald.
  • Om de kwaliteit van de App te garanderen, dient het type zonnepaneel leverbaar te zijn en een brochure als PDF worden verstuurd naar Solar Consulting. Deze brochure zal op onze website worden gepubliceerd en ook via de App kunnen worden opgeroepen door in het scherm met “Filter fabrikanten” te klikken op de knop met de “Handshake”.
  • De werkwijze om het memberschip te beëindigen is eenvoudig. Twee weken voor het einde van de periode zal het bedrijf een nieuwe factuur voor de volgende periode ontvangen. Indien het bedrijf de factuur niet betaalt, zal het memberschip automatisch eindigen en worden het zonnepaneel niet meer weergegeven in de App.

Wijze van betalen (per zonnepaneel):

 Frequentie  Betaling Prijs / Zonnepaneel
Betaling / Maand Prijs / Maand  € 32,50
Totaal: 1 maand  € 32,50
Betaling / Kwartaal Prijs / Maand  € 30,00
Totaal: 3 maanden  € 90,00
Betaling / Half jaar Prijs / Maand  € 27,50
Totaal: 6 maanden  € 165,00
Betaling / Jaar Prijs / Maand  € 25,00
Totaal: 12 maanden  € 300,00

Voor een membership kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.