Goldstar

Met een Goldstar Partnership is het voor leveranciers en installateurs mogelijk om aan alle gebruikers van een bepaalde regio hun bedrijfsgegevens en zonnepanelen op meerdere schermen in de App weer te geven en hun mail te ontvangen. 

 

Per regio wordt de bedrijfsnaam, website en mailadres van één bedrijf in de App weergegeven op de volgende schermen:.

 1. Onder de oriëntatiemeter wordt de bedrijfsnaam getoond.
 2. In het scherm [INFO] (op te roepen vanaf linksboven in elke hoofdscherm) staat uw logo, bedrijfsnaam en website.
 3. Bij het versturen van een mail voor de aanvraag van informatie of offerte, wordt deze naar het mailadres van uw bedrijf gestuurd.
 4. Uw bedrijfsnaam, website en mailadres wordt in de App weergegeven als de gebruiker op de gouden ster tapt in de lijst met de filter van fabrikanten (tab ‘Instellingen’).

    

Het bedrijf dat voor een bepaalde regio de Goldstar heeft, is dus het enige bedrijf dat wordt weergegeven in die regio onder de oriëntatiemeter en in het scherm [INFO]. Per fabrikant en per regio kan maar één bedrijf een Goldstar Partnership hebben en met dit type Partnership heeft u recht om achter twee fabrikanten een Goldstar laten plaatsen.

Bovenstaande opties 1, 2 en 3 zijn alleen voor de Goldstar Membership. Optie 4 is ook mogelijk met een Silverstar Partnership.

Prijzen voor een Goldstar Partnership:
(Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW)

 • Als het bedrijf per maand zijn Goldstar Partnership wil betalen, zullen ze elke maand een factuur ontvangen. De prijs is voor 2015 vastgesteld op € 32,50 per maand per regio.
 • Als een bedrijf voor een langere periode wil betalen, dan wordt er een maandelijkse korting gegeven die per periode verschillend is. Zij zullen dan een factuur voorafgaand aan de periode ontvangen en de betaling dient dan in één keer vooruit worden betaald.
 • De werkwijze om het Goldstar Partnership te beëindigen is eenvoudig. Twee weken voor het einde van de periode zal het bedrijf een nieuwe factuur voor de volgende periode ontvangen. Indien het bedrijf de factuur niet betaalt, zal het Partnership automatisch eindigen en worden de extra zonnepanelen niet meer weergegeven in de App.

Wijze van betalen: 

 Frequentie  Betaling Prijs / Regio
Betaling / Maand Prijs / Maand  € 32,50
Totaal: 1 maand  € 32,50
Betaling / Kwartaal Prijs / Maand  € 30,00
Totaal: 3 maanden  € 90,00
Betaling / Half jaar Prijs / Maand  € 27,50
Totaal: 6 maanden  € 165,00
Betaling / Jaar Prijs / Maand  € 25,00
Totaal: 12 maanden  € 300,00

Om een partnership te starten kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Als bovenstaande prijs te duur voor u is, kunt u ook zelf uw prijs bepalen door te bieden. Dit kan in de PRO-Versie van de App via de 'Instellingen'. Kies daarvoor 'Personaliseer uw eigen App', log in en kies vervolgens voor 'Partnership'. 

U kunt daar alle regio's selecteren, die u wenst (maximaal 25 regio's per bod). Vervolgens klikt u op 'Doe openingsbod in Cloud', waarna u kunt bieden. U betaalt pas als u het bod gewonnen heeft via een factuur die u dan toegezonden krijgt. Een bod blijft 7 dagen geopend, maar hiermee bepaalt u dus wel uw eigen prijs. Tijdens de periode van 7 dagen kunt u op de regio klikken om te kijken of u nog steeds het hoogste bod heeft. Daarbij wordt ook een 'Timer' getoond die afloopt naar de sluitingstijd van het bod. Als u op de sluitingstijd het hoogste bod heeft en nadat u de factuur betaald heeft, dan worden de regio's aan u toegekend voor de periode die u heeft opgegeven bij het bod.

Automatisch wordt dan in die regio aan alle gebruikers uw gepersonaliseerde App weergegeven.

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Artikel A: Openingsbod

 1. Het minimale bod is € 6 per regio per maand.

 2. Een bod dient totaal een minimale waarde te hebben van € 25.

 3. Er kan op maximaal 25 regio’s (die zichtbaar zijn op één scherm) voor een periode van maximaal 12 maanden worden geboden.

 4. Per bod kan alleen op de regio's worden geboden, die op één scherm zichtbaar zijn.

 5. Door een openingsbod te registreren, geeft u toestemming om uw bedrijfsnaam te tonen in geval bij actuele en in het verleden toegekende regio’s.

 6. Een openingsbod eindigt na 7 dagen om 12:00 GMT (Greenwich Mean Time).

 7. 14 dagen voor het einde van de volgende maand kan een openingsbod worden gedaan, daarna geldt het bod voor een maand later.

 8. Een bod betreft een periode van 1, 3, 6 of 12 maanden.

 9. U krijgt een bevestigingsmail dat u een bod heeft geplaatst met informatie van de betreffende regio’s, periode en de waarde van uw bod.

Artikel B: Indien u wordt overboden

 1. Indien u voor de sluitingsdatum van uw bod wordt overboden, dan wordt u hiervan direct op de hoogte gebracht via de mail.
 2. Als iemand een bod doet in de laatste 5 minuten, dan wordt de looptijd van de veiling met vijf minuten verlengd. Zo heeft een andere bieder alle tijd om ook nog een bod te doen en hoeft u niet persé tot de laatste seconden te wachten met het plaatsen van een bod. Het is daardoor nooit toeval, niet afhankelijk van verbindingsnelheid en altijd duidelijk welke bieder het hoogste bod heeft en de veiling wint.
 3. Indien u wordt overboden geldt dit voor het gehele bod, dus voor alle regio’s. De nieuwe bieder kan niet overbieden op een gedeelte van de regio's (of op meer regio's), maar wel een hoger bod doen of op een langere periode bieden.

Artikel C: Bod is toegekend

 1. Indien u een bod wint, dan krijgt u een bevestigingsmail over het winnen van het bod en een factuur als bijlage, die u binnen 7 dagen dient te betalen.
 2. Op de dag dat wij uw betaling ontvangen,  worden automatisch de betreffende regio’s geactiveerd op uw bedrijfsnaam startend met de 1ste van de maand gedurende de gehele periode dat is opgegeven in het openingsbod. U krijgt een bevestigingsmail dat u bedrijfsnaam is geactiveerd in de App.
 3. Indien de betaling niet binnen 7 dagen is ontvangen, dan krijgt u een mail om u te waarschuwen dat de factuur nog niet is betaald.
 4. Als we de betaling na de herinnering niet ontvangen, wordt uw bod automatisch verwijderd en krijgt u een gele kaart als waarschuwing. U krijgt hier via de mail een bevestiging van, maar wordt niet openbaar getoond.
 5. Na 3 gele kaarten volgt een rode kaart, waarna u niet meer met uw account en bedrijfsnaam kunt bieden op de regio’s. U krijgt hier via de mail een bevestiging van, maar wordt niet openbaar getoond.

Artikel D: In het geval dat de bedrijfsnaam naar het oordeel van de beheerder aanstootgevend is of niet tot doel heeft van geomarketing

 1. Wordt het bod of de toekenning van de regio ongedaan gemaakt.
 2. Wordt als waarschuwing een gele kaart uitgereikt (zie vervolgens Artikel C optie 5).

Artikel E: Betaling en BTW

 1. Pas na het winnen van een bod, zult u op uw mailadres een factuur ontvangen.
 2. Het bod is exclusief BTW.
 3. Voor landen buiten Europa rekenen wij € 25 transactiekosten.