Silverstar

Met een Silverstar Partnership is het voor leveranciers en installateurs mogelijk om aan alle gebruikers van een bepaalde regio in de lijst van fabrikanten een zilveren ster weer te geven. Als een gebruiker in de regio op de zilveren ster tapt, dan worden hun bedrijfsgegevens weergegeven als leverancier van dit model van zonnepanelen.

 

Uw bedrijfsnaam, website en mailadres worden in de App weergegeven als de gebruiker op de zilveren ster klikt in de lijst met de filter van fabrikanten (tab ‘Instellingen’). Per fabrikant van zonnepanelen en per regio kan maar één bedrijf een Silverstar Partnership hebben. 

   

 

Prijzen Silverstar Partnership per fabrikant:

(Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW)

  • Als het bedrijf per maand zijn Silverstar Partnership wil betalen, zullen ze elke maand een factuur ontvangen. De prijs is voor 2014 vastgesteld op € 15 per maand, per regio per fabrikant.
  • Als een bedrijf voor een langere periode wil betalen, dan wordt er een maandelijkse korting gegeven die per periode verschillend is. Zij zullen dan een factuur voorafgaand aan de periode ontvangen en de betaling dient dan in één keer vooruit worden betaald.
  • De werkwijze om het Silver Star Partnership te beëindigen is eenvoudig. Twee weken voor het einde van de periode zal het bedrijf een nieuwe factuur voor de volgende periode ontvangen. Indien het bedrijf de factuur niet betaalt, zal het Partnership automatisch eindigen en worden de extra zonnepanelen niet meer weergegeven in de App.

 

Wijze van betalen:

 Frequentie  Betaling Prijs / Silver Star / Regio
Betaling / Maand Prijs / Maand  € 15,00
Totaal: 1 maand  € 15,00
Betaling / Kwartaal Prijs / Maand  € 14,00
Totaal: 3 maanden  € 42,00
Betaling / Half jaar Prijs / Maand  € 13,00
Totaal: 6 maanden  € 78,00
Betaling / Jaar Prijs / Maand  € 12,00
Totaal: 12 maanden  € 144,00

Voor een partnership kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.