Bedrijfsgegevens

Met de PRO-Versie kunnen leveranciers hun bedrijfsgegevens (zoals bedrijfsnaam, website en mailadres) opslaan op het device of op onze server.

Onder de oriëntatie meter zal dan hun bedrijfsnaam worden weergegeven en op het scherm [Info] wordt dan hun logo, bedrijfsnaam en website getoond. Bij het logo kan worden bepaald of het wordt getoond met de bedrijfsnaam naast het logo of in volle breedte alleen het logo.

Voor sommige bedrijven past de achtergrond van het scherm [INFO] niet mooi in combinatie met hun logo. Het bedrijf kan daarom de kleur van de achtergrond van het logo wijzigen in ‘Geen’, ‘Zwart’ of ‘Wit’.

Indien een offerte wordt aangevraagd, kan de gebruiker een korting krijgen als hij de aanvraag publiceert op Facebook of Twitter of als hij een review in de AppStore schrijft. Deze mogelijke Media Deal kan het bedrijf uit- en aanzetten.

Om gegevens van uw bedrijf op onze server in te voeren of te wijzigen, dient u zich eerst te registreren en vervolgens in te loggen. Om in het Control Center te komen, dient u in de tab 'Instellingen" bovenin het scherm te kiezen voor de bedrijfsnaam.