Projecten

Een opstelling van zonnepanelen kan worden opgeslagen als een project op het device, zodat de gebruiker het zelfde project kan openen op een latere gelegenheid. De applicatie kan worden gebruikt als een tool bij een klant lokatie. Alle opgeslagen projecten van opstellingen kunnen via een tabel worden geselecteerd en beheerd.

Ook een foto van het dak kan worden opgeslagen samen met het project, zodat het later aan een installateur kan worden getoond. Na opslag in de database kunnen alle voltooide projecten als referenties op uw apparaat worden bewaard.

Aan elk project dient een naam worden gegeven. Dit kan een naam van de offerte zijn of indien gewenst met de prijs. Een datum van levering kan optioneel worden ingevoerd.

Zonder een datum of als u een datum invoert in de toekomst, dan zal het project worden weergegeven in de tabel 'Projecten' (als een openstaand project) en de afgeronde projecten zullen worden weergegeven in de tabel 'Opgeleverd' (na oplevering met een foto als referentie van de geïnstalleerde zonnepanelen).Uitleg tabel 'Projecten':
De gebruiker kan in de rechterbovenhoek van de tabel tappen op de '+' om een nieuw project toe te voegen. Elke rij is een project en de gebruiker kan kiezenvoor de volgende acties:

  • Door te tappen op de naam van de persoon of het project, zal het project worden gedownload in de App.
  • Door te tappen op de 'I' aan de rechterkant van de rij, zal de informatie van het project op één scherm worden weergegeven.
  • Swiping over de rij (doorstrepen) geeft de mogelijkheid om het project te verwijderen.
  • Door te tappen op de knop met de Cloud links van de rij, kan de gebruiker het project naar de Cloud kopiëren.
  • Door te tappen in het midden boven in het scherm op de knop met de Cloud kan een project van de Cloud worden gekopieerd naar het device of worden verwijderd. U moet zijn ingelogd op de server om deze actie uit te voeren.

Als de knop met de Cloud in de rij blauw is, dan is er een kopie van het project opgeslagen in de Cloud.

Als aan de rechterkant in de rij een symbool van een foto (een huis met een zon) wordt getoond, betekent dat er ook een foto is opgeslagen samen met het project. Als het symbool van de foto is blauw, is de foto ook opgeslagen in de Cloud.

Als projecten van een ander device of door een collega zijn opgeslagen in uw Cloud, dan zijn de knoppen soms niet blauw gekleurd in de tabel op uw device. Om dit te synchroniseren, kunt u de rijen naar beneden ‘swipen’.