Solar Consult
App voor iPhone en iPad
Solar Consult LITE
Solar Consult
Solar Consult PRO
Solar Consult LITE
  

Is uw dak geschikt voor de plaatsing van zonnepanelen en wat is de optimale opstelling? De App Solar Consult kan u een aantal antwoorden direct geven.
De oriëntatiemeter werkt als een soort kompas, waarmee (i.p.v. het noorden) de afwijking vanaf het zuiden kan worden bepaald. U kunt de telefoon op het dak of tegen het plafond houden. Tevens wordt de hellingshoek van het dak aangegeven.

Als u overweegt om zonnepanelen te installeren, kan de ‘Map’ u helpen bij een onderzoek of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. De ‘Map’ toont aan of er op uw dak voldoende zonlicht valt en of het de moeite waard is om zonnepanelen te installeren. U kunt een adres invoeren of uw huidige locatie weergeven.
 
In de tab ‘Advies’ kunt u de details van uw dak invoeren en de App zal de opstelling met maximale opbrengst per jaar van uw dak berekenen.
Tevens kan de benodigde oppervlakte van zonnepanelen op een schuin en plat dak worden weergegeven. Bij een plat dak zal het ook de lengte van de schaduw achter een rij zonnepanelen weergeven.
HomeApp iPhone/iPadToelichtingVersiesUitleg PRO-Versie