Solar Consult
App voor iPhone en iPad
Control Center
Bedrijfsgegevens
Zonnepanelen
Projecten
Cloud
Partnership
Projecten
  

De projecten kunnen op het device worden opgeslagen, zodat deze later weer kunnen worden geopend. De App kan dus worden gebruikt als opname-tool bij een klantlocatie. Alle opgeslagen projecten van het Device kunnen via een tabel worden geopend en beheerd. (Het verwijderen van een project gaat door het ‘doorstrepen’ (oftewel ‘Swipen’) met de vinger over het project in de tabel.
 
Ook één foto van het dak kan op bij het project op het device worden opgeslagen, zodat deze ook later aan de installateur kan worden getoond (er kan zelfs na oplevering een database worden bijgehouden met alle opleveringen als referenties op uw iPad).
 
Bij elk project dient een naam aan het project worden gegeven. Dit kan een naam van een offerte zijn of wellicht zelfs met de prijs. Optioneel kan er ook een datum van de oplevering worden ingevoerd.

Zonder datum of een datum in de toekomst wordt het project getoond in de tabel met 'Projecten' (als openstaand project) en in de tabel 'Opgeleverd' worden de opgeleverde projecten weergegeven (als referenties met een foto van bijvoorbeeld na de oplevering).In de tabel met projecten kan rechtsboven met de '+' een nieuw project worden toegevoegd. Per rij staat één project en daarmee kunt u het volgende doen:
  1. Door op de naam van de persoon of het project te tappen, opent u het project in de App.
  2. Rechts op de knop 'i' tappen opent het overzicht met alle informatie van het project in één scherm.
  3. Swipen over de rij (project doorstrepen) geeft de mogelijkeid om het project te verwijderen.
  4. Links op de knop met de Cloud klikken geeft de mogelijkheid om het project te kopieren naar de Cloud.
Met de middelste knop met de Cloud bovenin het scherm kunnen projecten van de tabel Cloud worden gekopieerd of worden verwijderd. U dient daarvoor wel te zijn ingelogd op de server. 

Indien in de rij een knop met een blauwe Cloud wordt weergegeven, dan is een kopie van het project opgeslagen in de Cloud.

Rechts in de rij kan een symbool van een foto (huisje met een zon) worden weergegeven. Dit betekent dat er bij het project ook een foto is opgeslagen. Indien er ook een foto in de Cloud is opgelslagen dan het symbool blauw. 

Indien er projecten vanaf een ander device of door een collega in uw Cloud zijn bewaard, dan zijn wellicht de blauwe kleuren (van de knoppen met de Cloud) niet synchroon met uw Cloud. Om dit te synchroniseren kunt u de rijen naar beneden 'Swipen', waarna dit wordt gesynchroniseerd.

HomeApp iPhone/iPadToelichtingVersiesUitleg PRO-Versie